Vraagstelling: Hoe installeer ik de unTill EFT app vanuit de CCVStore?

1. Ga door onder in het scherm op O te drukken naar het beginscherm van de A77 terminal en open hier de app "CCVStore"

2. Binnen de CCVStore kan je met je vinger omhoog swipen totdat je de de app: “unTill EFT” vind. Gebruik de knop “get” en druk daarna op download om de applicatie op het hoofdscherm te downloaden.
- Let op De “unTill” app en de “unTill EFT” applicatie zijn geschikt voor verschillende versies. Controleer eerst bij onze support afdeling welke applicatie voor jouw kassa geschikt is.
Als de applicatie op het hoofdscherm staat kunt u deze gebruiken. Onze supportafdeling kan de niet gebruikte applicatie op jouw terminal verwijderen.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.