Vraagstelling: Hoe stel je de ingebouwde barcode scanner van een CCV Combi terminal in?

Op de A77 en A920 Combi terminal is een barcodescanner ingebouwd. Met deze scanner is het bijvoorbeeld mogelijk om een QR-code en/of cadeaubon van een derde partij te scannen. Voordat de ingebouwde scanner te gebruiken is, dient er een aanpassing te worden gedaan in de instellingen van deze terminal.

1. Druk op het startscherm van de terminal op de "Instellingen". De terminal vraagt om een wachtwoord, deze is te verkrijgen bij onze supportafdeling.

2. Wanneer je in het instellingen menu bent gekomen, selecteer je de functie "Scan settings". Zet de Barcode receive mode op "Slow mode: accept the barcode slowly, the third party application compatibility is good".

3. Ga vervolgens naar "Advanced setting". Zet hier de scan mode op "Normal: click once to scan" en de barcode separator op "Newline(enter to newline)".

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.