Vraagstelling: Hoe verbind je een Sunmi handheld met het unTill netwerk?

1. Om uit de unTill app te gaan houd je de aan/uit knop ingedrukt. Druk op de knop "Exit Kiosk" rechts bovenin. De code is "1234".

2. Ga naar de app "Settings" en druk op "WLAN" om naar de netwerkinstellingen te gaan.

3. Selecteer het unTill netwerk waarmee je verbinding wilt maken. De terminal vraagt nu om een wachtwoord, indien je deze nog niet weet is deze te vergkrijgen bij onze supportafdeling

Achterhalen van het MAC adres
Wanneer na het instellen van het netwerk de unTill app het nog niet doet, moet de terminal nog ingesteld worden in de backoffice. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling en vermeld hierbij het MAC-address van de terminal zoals hieronder weergegeven:

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.