Weergaven:
Doelstelling: Om betere ondersteuning te kunnen leveren op Sunmi-toestellen ( M2, L2 en T2) willen wij vragen om de volgende stappen voor ons uit te voeren, om zo TeamViewer Host in te stellen.
 
1. Exit Kiosk - verlaat de Kiosk-modus van de Handheld
    - Sunmi M2: Houd de oranje knop rechterkant 3 seconden ingedrukt en klik daarna op exit kiosk. Het wachtwoord is 1234
    - Sunmi L2: Houd de zwarte knop rechterkant 3 seconden ingedrukt en klik daarna op exit kiosk. Het wachtwoord is 1234
    - Sunmi T2 Tablet: Houd de zwarte aan/uit knop linkerkant 3 seconden ingedrukt en klik daarna op exit kiosk. Het wachtwoord is 1234.

 

2. Open de applicatie Chrome. Als Chrome niet beschikbaar is, open dan eerst de app 'App Store'. Chrome zal vervolgens automatisch worden geïnstalleerd op de terminal.

 

3. Accepteer de vraag van Google Chrome, om de servicevoorwaarden te accepteren. Voer in de adresbalk de website "www.adnamcis.nl/tv". Er verschijnt een pop-up, waar wordt gevraagd om de handheld te koppelen aan onze TeamViewer. Klik hier op 'Assign'.

 

4. Het volgende scherm zal verschijnen. De terminal zal vervolgens bij ons zichtbaar worden in TeamViewer.

Bedankt voor het instellen van TeamViewer, op de handheld.
Vanaf dit moment kunnen wij op afstand support leveren, in het geval dat dit nodig is. 

 

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.
Kritieke situatie waardoor werken met de kassa niet mogelijk is? Bel support via 088 – 203 21 00. Adnamics is 24/7 bereikbaar.