Weergaven:
Vraagstelling: Hoe vind ik het IP of MAC adres op mijn Sunmi handheld?

Het IP adres van een Sunmi handheld is makkelijk te vinden in de netwerk instellingen.

1. Om uit de unTill app te gaan houd je de aan/uit knop ingedrukt. Druk op de knop "Exit Kiosk" rechts bovenin. De code is "1234".

2. Ga naar de app "Settings" en druk op "WLAN" om naar de netwerkinstellingen te gaan.

3. Druk op het tandwieltje rechts bovenin om alle netwerkinstellingen te vinden. Hier staat ook het MAC Address en het IP address

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.
Kritieke situatie waardoor werken met de kassa niet mogelijk is? Bel support via 088 – 203 21 00. Adnamics is 24/7 bereikbaar.