Foutmelding: ****** CAUSE OF ERROR ******

Deze foutmelding ziet er als volgt uit:

Op het moment dat de unTill app is geopend krijg je een "CAUSE OF ERROR" foutmelding. In veel gevallen komt dit doordat "scherm automatisch draaien" aanstaat. Dit is gemakkelijk uit te zetten.

1. Houd de aan/uit knop van de terminal ingedrukt, en druk op "exit-kiosk" rechts bovenin. De terminal vraagt om een code, deze is "1234".

2. Schuif de bovenste "statusbalk" naar beneden, en zorg dat het "draaibare telefoontje" recht staat zoals in de afbeelding hieronder.

3. Druk op het "vierkantje" rechtsonder in de navigatiebalk, en selecteer het "bezempje". Hiermee sluit je alle apps op de achtergrond. Druk nu op de unTill app, en de terminal is weer te gebruiken

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.