VRAAGSTELLING: Hoe stel je de ingebouwde barcode scanner van een Sunmi L2(s) terminal in?

Op de Sunmi L2 en Sunmi L2s terminal is een barcodescanner ingebouwd. Met deze scanner is het bijvoorbeeld mogelijk om een QR-code en/of cadeaubon van een derde partij te scannen. Voordat de ingebouwde scanner te gebruiken is, dient er een aanpassing te worden gedaan in de instellingen van deze terminal.

1. Om naar het startscherm van de terminal te gaan houd je de aan/uit knop ingedrukt. Rechts bovenin komt de optie "Exit Kiosk" naar voren, de code hiervoor is "1234"

2. Ga naar op het startscherm naar de app "instellingen" en selecteer de optie "Scanner Settings"

3. Controleer of de instellingen overeenkomen met onderstaande afbeeldingen en pas aan waar nodig. Let op, de tweede afbeelding is het gedeelte wanneer je naar beneden scrolt.
- Let op: Wanneer je alle instellingen juist hebt gezet moet je rechts bovenin eerst nog op "save" drukken.

Wanneer alle instellingen goed staan kun je middels het "rondje" in de onderste balk de instellingen sluiten, en vervolgens de unTill app opnieuw openen. De barcodescanner is nu met de oranje knop aan de zijkant van de terminal te bedienen.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.
Kritieke situatie waardoor werken met de kassa niet mogelijk is? Bel support via 088 – 203 21 00. Adnamics is 24/7 bereikbaar.