Vraagstelling: Hoe leid ik mijn keukenscherm om naar een ander keukenscherm?

In unTill is het mogelijk om een keukenscherm tijdelijk om te leiden, naar een ander keukenscherm. Met een omleiding komen de bestelling op een ander gewenst scherm terecht.
Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op het moment dat een keukenscherm het niet meer doet. Het omleiden van een keukenscherm kan gemakkelijk vanuit het manager scherm:

1. Selecteer het tabblad "Manager" in de bovenste balk op het start scherm en druk op de knop "Hiermee kan je de "Keukenschermen" omleiden.".

2. Je komt nu in het omleidingsscherm, van jouw keukenschermen terecht.
    - Selecteer in de eerste balk het scherm waar de bonnen oorspronkelijk komen
    - Selecteer in de tweede balk het scherm waar de bonnen naar toe moeten
    - Selecteer in de derde balk de gangen die je wilt omleiden. In de meeste gevallen tik je ze allemaal aan

Als dit is gelukt, druk je op bevestig. De omleiding is nu ingesteld.

3. Op het moment dat je terug gaat naar het "omleiding" scherm, zie je deze onder het kopje "omgeleide keukenschermen" staan.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.