Vraagstelling: Hoe maak ik een omleiding van mijn keukenschermen ongedaan?

Om een omleiding van een Keukenscherm ongedaan te maken, selecteer jet het tabblad "Manager" in de bovenste balk op het start scherm.

1. Druk op de knop "Hiermee kan je de "Keukenschermen" omleiden."

2. Je komt nu in het omleidingsscherm van jouw keukenschermen terecht. Selecteer de ingestelde omleiding in de rechter balk.

3. Er verschijnt een pop-up met alle gangen die op dit moment omgeleid zijn. Druk op alle gangen om de omleiding ongedaan te maken.

De omleiding van de keukenschermen is nu ongedaan gemaakt. De bestellingen komen nu weer op de "Originele" schermen terecht.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.