Vraagstelling: Hoe stel in een tijdelijke printeromleiding in, in unTill

In unTill is het mogelijk om een printer tijdelijk om te leiden naar een andere printer. Met een printeromleiding komen bonnen van een bepaalde printer tijdelijk bij een ander printer eruit.
Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op het moment dat een printer het niet meer doet. Het omleiden van een printer kan gemakkelijk vanuit het printerscherm.

1. Selecteer het tabblad "Printers" in de bovenste balk op het start scherm.

2. Selecteer in de rechter balk de printer die je wilt omleiden en druk op de knop "Omleiden".

3. Druk nu in de rechter balk, de printer waar naar toe je wilt omleiden.

4. De printeromleiding is nu ingesteld. Op het moment dat je terug gaat naar het "printers" scherm, zie deze onder het kopje "omgeleide printers" staan.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.