Probleemstelling: Bonnen van een bepaalde printer, komen bij een andere printer eruit

Wanneer alle bonnen van een bepaalde printer opeens bij een andere printer eruit komen, zit er vaak een printeromleiding in het systeem.
Het ongedaan maken van een omleiding, kan gemakkelijk via het printer scherm:

1. Selecteer het tabblad "Printers" in de bovenste balk, op het start scherm.

2. Selecteer de omgeleide printer en druk op de knop "Ongedaan maken".

De printeromleiding is er nu uitgehaald en de bonnen zouden weer bij de juiste printer eruit moeten komen.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.