Vraagstelling: Hoe pas je artikelen en hoeveelheden aan in de Dagvoorraad?

In unTill is het mogelijk om een (Dag)voorraad in te stellen voor een bepaald artikel.
Indien de dagvoorraad van een artikel wordt geactiveerd zal in het bestelscherm een teller actief worden welke de actuele voorraad weergeeft.
Bij het aanslaan van het artikel geeft unTill de resterende voorraad aan.

Let wel: indien het voorraadniveau 0 is, kan het artikel niet meer verkocht worden.

Om naar de dagvoorraad-module te gaan, klik je op de knop "Dagvoorraad" in het startscherm.

Activeren Dagvoorraad
Met de knoppen "Aan" en "Uit" kun je de dagvoorraad van een artikel aan/uit zetten.
    - Klik op de knop "Aan" en selecteer de artikelen die je wilt toevoegen. Sluit af met de "Bevestig" knop.
    - Klik op de knop "Uit" en selecteer de artikelen die je uit de dagvoorraad wilt halen. Sluit af met de "Bevestig" knop.

Instellen Dagvoorraad
Om de dagvoorraad van een artikel in te stellen voer je de volgende handelingen uit: Artikel > Aantal > Functie

1. Selecteer het gewenste artikel
2. Voer het aantal in middels het numerieke toetsenbord links onderin het scherm
3. Kies in de bovenste balk een van de volgende mogelijkheden:
    - Ophogen: voeg het aantal toe aan het bestaande aantal
    - Verminderen: verminder het aantal t.o.v. het bestaande aantal
    - Instellen: neem het gewenste aantal over t.o.v. het bestaande aantal

Tijdens het verkoopproces zullen de aangeslagen en geretourneerde artikelen worden geregistreerd.

Dagvoorraad in de Backoffice
Het is ook mogelijk om de dagvoorraad te activeren/aan te passen in de backoffice. Open het artikel in de Backoffice en ga naar tabblad 8 "Dagvoorraad".
    - Doormiddel van de "Active" vinkje kun je de dagvoorraad voor het artikel activeren.
    - In het veld "Hoeveelheid" kun je de gewenste voorraad instellen.

Kosteloze E-learnings
We kunnen ons voorstellen dat je een hoop nieuwe informatie hebt ontvangen.
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Klik
hier om aan de slag te gaan. Maak eenvoudig een account aan en loop stap voor stap door de kennisitems heen.