VRAAGSTELLING: Hoe maak ik een optiegroep aan, in de Backoffice?

Bij het aanmaken van opties is het verstandig een bestaande optie te kopiëren en te wijzigen. Hiermee worden bestaande instellingen correct overgenomen.

1. Navigeer naar <Restaurant><Artikel><Opties>
 - Of klik op Bladwijzers, en selecteer Opties

2. Selecteer een vergelijkbare optiegroep, en druk op het "kopie icoon", om een kopie van de optiegroep te maken.

3. Verwijder de artikelen door te drukken op (prullenbak icoon) of de toets <del>

4. Kies icoon 'nieuw' of 'duplicate' voor het toevoegen van een nieuw artikel aan de optiegroep

3. Selecteer de drie puntjes ('...') bij het veld 'Naam' voor een lijst met beschikbare artikelen

4. Zoek en selecteer het artikel dat je aan de optiegroep wilt toevoegen. Druk vervolgens op 'ok'. herhaal deze stappen als je meerdere artikelen wil toevoegen aan de optiegroep. Als je klaar bent druk je op 'Ok' waardoor je terugkeert naar het hoofdscherm.

Kosteloze E-learnings
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Maak hiervoor op https://www.adnamics.nl/e-learning eenvoudig een account aan