VRAAGSTELLING: Hoe voeg ik een nieuw artikel toe aan mijn kassasysteem?

1. Navigeer naar <Restaurant><Artikel><Artikelen>
    - Of klik op Bladwijzers, en selecteer Artikelen

2. Selecteer het Departement waarin je het artikel wilt toevoegen, en selecteer een verglijkbaar artikel. Druk op het "kopie icoon" om een kopie van het artikel te maken. Door te kopiëren weet je zeker dat de instellingen zoals verkoopzone of bereidingsplaats meteen goed ingevuld staan.

3. Vul de naam van het nieuwe artikel in. Wanneer je dubbelklikt op de prijs, kun je de prijs van het artikel aanpassen.

4. Druk op de "Ok" knop. Het artikel is nu toegevoegd aan de kassa.