Probleemstelling: De backoffice is leeg en ik zie enkel een wit scherm

Dit zier er als volgt uit:

In de backoffice is het mogelijk om bepaalde zaken niet zichtbaar te maken. Om de Database in de backoffice weer zichtbaar te krijgen klik je op het "Boom" icoontje, tussen de "Vooruit" en de "Play" knop.
Aan de linkerkant van het scherm zal de database weer zichtbaar zijn.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.