Probleemstelling: De gebruiker "Support" staat nog ingevuld in de Backoffice

Wanneer je wilt inloggen in de Backoffice, verschijnt er een pop-up waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen.
In dit venster staat standaard de gebruikersnaam van de laatst ingelogde gebruiker ingevuld. In veel gevallen is dit de gebruiker "Support", zie voorbeeld hieronder.

Deze gebruikersnaam kun je gewoon weghalen, en vervangen voor je eigen gebruikersnaam met bijbehorend wachtwoord (indien een wachtwoord is ingesteld).

Je kunt je nu aanmelden in de backoffice.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.