VRAAGSTELLING: Hoe voeg je condimenten en supplementen toe aan een Departement?

Bij het bestellen van een artikel heb je de optie om een variant(Condiment) of supplement aan dit artikel toe te voegen.

Het aanmaken en koppelen van artikelen aan de condimenten en supplementen kan gemakkelijk in de backoffice. In grote lijnen wordt het volgende onderscheid gemaakt:
    - Condiment: Groep onbetaalde toevoegingen behorende bij alle artikelen in het departement - vb. "Niet maken", "2 Glazen", "Rare", "Medium"etc.
    - Supplement: Groep betaalde toevoegingen behorende bij alle artikelen in het departement  - vb. "+ Pepersaus", + Slagroom" etc.

In dit voorbeeld gaan we een supplement aanmaken voor het departement Warme Dranken.

1. Navigeer naar <Restaurant><Artikel><Opties>

2. Dupliceer een vergelijkbare bestaande optie en verwijder de artikelen d.m.v. het prullenbak-icoontje. Bevestig met 'Ja'.

3. Voeg de artikelen toe die je als Supplement wilt gebruiken met de 'nieuw-knop'.
    - Klik op de puntjes bij 'Naam' en navigeer bij 'Departement' naar het departement 'Supplementen'. Selecteer vervolgens een bestaand supplement artikel dat je wil toevoegen en klik op 'Ok'.
    - Als je meerdere artikelen wil toevoegen herhaal je bovenstaande stap.

4. Voeg indien nodig een prijs toe aan het supplement door dubbel te klikken op het artikel het volgende scherm verschijnt:

6. Dubbelklik op 'normaal' en verander hier de prijs (zie afbeelding)

7. Om de gemaakte optiegroep toe te voegen aan een departement, navigeer je naar <Restaurant><Artikel><Departementen> en klik je dubbel op het gewenste departement.

8. Voeg de zojuist gemaakte optiegroep toe aan de supplementen en condimenten in het departement. Dit kan middels de drie puntjes '...'

Wanneer de juiste optiegroepen zijn toegevoegd aan de supplement en condiment, kun je deze in het order scherm vinden achter de "Variant" en "Supplement" knoppen.

Kosteloze E-learnings
We kunnen ons voorstellen dat je een hoop nieuwe informatie hebt ontvangen.
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Klik hier om, om aan de slag te gaan. Maak eenvoudig een account aan en loop stap voor stap door de kennisitems heen.