VRAAGSTELLING: Hoe download en/of print ik een rapport in de Backoffice?

Rapporten kunnen op een printer worden uitgedraaid, maar ook worden opgeslagen. In unTill kunnen rapporten in HTML-, PDF- en XLS- formaat worden opgeslagen.

1. Navigeer naar <Rapporten> <Functionele rapporten>

Afdrukken naar printer

2. Selecteer het rapport dat je wilt uitdraaien

• Kies voor <printer-icoon> linksbovenin voor het afdrukken naar de printer.
  • Kies de printer waarop je het rapport wilt printen
  • Kies de knop <Afdrukken>

Afdrukken naar bestand

Rapporten kunnen in unTill in 3 verschillende bestandstypen worden opgeslagen:

• HTML - Webpagina opmaak (niet standaard te bewerken)
  • PDF - Meest gebruikte bestandformaat (niet standaard te bewerken)
  • XLS - Excel formaat (te bewerken)
  • Kies voor <Opslaan-icoon> (rechts van het printer-icoon) om het rapport op te slaan
  • Kies het gewenste bestandsformaat (HTML, PDF, XLS)
  • Kies de gewenste bestandslocatie