VRAAGSTELLING: Hoe draai je rapporten uit vanuit de Backoffice?

Rapporten zijn zowel in de backoffice van unTill als in POS (de kassa) te genereren. Veelal worden rapporten dagelijks (automatisch) gemaild.

1. Om rapporten in de Backoffice van unTill uit te draaien navigeer je naar: <Rapporten><Functionele Rapporten> in het menu bovenin het scherm.

2. In dit gedeelte kun je meerdere selecties maken

Rapport

• Kies voor 'A4 layout' of 'POS' Layout.
    - POS Layout kan afgedrukt worden op de POS (of rekening-) printer.
    - A4 ;lay-out kan worden afgedrukt op een normale A4 printer (staat op kantoor of thuis).
  • Kies het juiste rapport.

Periode

• Selecteer de gewenste periode voor het rapport

Parameters

Het is mogelijk om, door middel van een aantal parameters, een rapport te filteren. Een aantal voorbeelden van parameters zijn als volgt.

• Artikelen: maak een selectie van één of meerdere artikelen
  • Departementen: maak een selectie van één of meerdere departementen
  • Gebruiker: maak een selectie van één gebruiker
  • Gebruikersgroep: maak een selectie van een gebruikers groep
  • Handheldtoestel: maak een selectie van één of meerdere handhelds
  • Klant: maak een selectie van één of meerdere klanten
  • Terminal: maak een selectie van één of meerdere terminals
  • Verkoopzone: maak een selectie van één of meerdere verkoopzones

3. Bevestig met de knop <ok>. Het rapport zal vervolgens worden gegenereerd en op het scherm worden getoond.