VRAAGSTELLING: Hoe maak ik een nieuwe functie aan, in Webmanagement?

De rechten van een gebruiker in Webmanagement, worden bepaald aan de hand van zijn functie. In de sectie "Functies" heeft unTill een aantal standaard functies toegevoegd. Deze zijn eventueel aan te vullen, met eigen gemaakte functies. De standaard functies zien er als volgt uit:
    - Administrator: Volledige toegang tot alle onderdelen van Webmanagement
    - Observer: Volledige toegang tot alle onderdelen van Webmanagement, maar kunnen niks bewerken
    - Reports User: Enkel toegang tot de Rapporten functie
    - TV Sets User: Enkel toegang tot het Dashboard
    - BO User: Enkel toegang tot de Backoffice functies
    - Advanced User: Toegang tot de Rapporten en de Backoffice, maar niet tot de algemene instellingen
    - Configurator: Enkel toegang tot de algemene instellingen

1. Om de rechten van de verschillende functies gemakkelijk in te zien, of om een eigen functie toe te voegen, navigeer je naar <BeheerApp><Functies>

2. Er verschijnt een overzicht met alle beschikbare functies. Om een nieuwe functie toe te voegen, selecteer je de knop "Voeg nieuwe toe".

3. In het rechter vak kun je nu de naam en de omschrijving, van je nieuwe functie toevoegen.

4. Doormiddel van de knoppen "Rapporten", "Beheer" en "Backoffice", kun je aanvinken wat deze functie allemaal mag inzien en wijzigen.

5. Wanneer de functie helemaal juist is ingesteld, selecteer je de "Opslaan" knop. De functie is nu beschikbaar, bij het instellen van de gebruikers.