VRAAGSTELLING: Hoe maak ik een nieuwe Webmanagement gebruiker aan?

Het aanmaken van een nieuwe gebruiker in Webmanagement kan op 2 verschillende manieren:
    - uitnodiging via de mail: de nieuwe gebruiker ontvangt een uitnodigingslink per mail, waarmee hij/zij zijn eigen account kan instellen.
    - creëer handmatig: de nieuwe gebruiker wordt gelijk volledig aangemaakt, hij/zij kan gelijk inloggen en in Webmanagement aan de slag.

1. Navigeer in de Webmanagement omgeving naar <Beheer App><Gebruikers>

2. Er verschijnt een overzicht met alle gebruikers die op dit moment aanwezig zijn in de Webmanagement omgeving. Druk op de knop "Voeg een nieuwe gebruiker toe", om een nieuwe gebruiker aan te maken.

3. Er verschijnt nu een keuze tussen "Uitnodiging via de mail" en "Creëer handmatig"

Selecteer de gewenste manier:

Uitnodiging via de mail

Creëer handmatig