Weergaven:
VRAAGSTELLING: Hoe pas ik de taal van Webmanagement aan?
 
In Webmanagement is het mogelijk om de taal van de omgeving aan te passen. Deze staat standaard op Engels ingesteld, maar is aan te passen naar de volgende mogelijkheden:
    - English
    - Dutch
    - Français
    - German
    - Spanish
    - Ukrainian
 
1. Klik op jouw gebruikersicoon en selecteer "persoonlijke instellingen":
 
 
2. Selecteer de sectie "algemeen"
 
 
3. Er verschijnt een "drop-down" menu waar je de taal kan instellen.
 
 
Kosteloze E-learnings
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Maak hiervoor op https://www.adnamics.nl/e-learning eenvoudig een account aan.