VRAAGSTELLING: Hoe voeg ik een artikel toe aan een afwijkend departement?

Artikelen worden automatisch getoond onder het departement waarin deze zijn ingedeeld. Echter het komt wel eens voor dat je één of meerdere artikelen ook in een ander departement wil tonen. Deze artikelen kun je handmatig toevoegen, aan het gewenste departement.

1. Navigeer naar <Restaurant><Artikel><Departementen>
    - Of klik op Bladwijzers, en selecteer Departementen

2. Selecteer het departement waaraan je de artikelen wilt toevoegen.

3. Selecteer tabblad 3 'Toegevoegde artikelen' en kies het icoon 'nieuw' of 'duplicate' voor het toevoegen van een artikel.

4. Je kan een artikel zoeken door op de knop met de drie puntjes te klikken ('...')

5. Zoek en selecteer het artikel welke toegevoegd moet worden aan het bestaande departement