VRAAGSTELLING: Hoe maak ik een nieuw Departement aan, in de Backoffice?

1. Navigeer naar <Restaurant><Artikel><Departementen>
    - Of klik op Bladwijzers, en selecteer Departementen

2. Selecteer een departement (bij voorkeur met overeenkomstige instellingen) en druk op het "kopie icoon" om een kopie van dit departement te maken.

3. Pas de naam en de groep van het departement aan en voeg de gewenste verkoopzones toe.
    - Voor de zichtbaarheid in de kassa, adviseren wij de naam van het departement in hoofdletters te schrijven

4. Een belangrijke instelling is het koppelen van de supplementen en condimenten aan het departement. In grote lijnen wordt het volgende onderscheid gemaakt:
    - Condiment | Groep onbetaalde toevoegingen behorende bij alle artikelen in het departement - vb. "Niet maken", "2 Glazen", "Rare", "Medium" etc.
    - Supplement | Groep betaalde toevoegingen behorende bij alle artikelen in het departement  - vb. "+ Pepersaus", + Slagroom" etc.

5. Druk op de "Ok" knop. Het departement is nu toegevoegd aan de kassa.