Weergaven:
VRAAGSTELLING: Hoe kan ik meerdere prijswijzigingen tegelijkertijd doorvoeren in Webmanagement?
 

Wanneer je grootschalige wijzingen dient door te voeren in Webmanagement, denk aan prijsaanpassingen op je gehele artikelbestand, kan het veel tijd kosten om deze één voor één per artikel door te voeren. 
In deze sectie vind je de mogelijkheid binnen Webmanagement, genaamd Common Actions, die dit makkelijker voor je kan maken. 

 

1. Om naar de 'Common actions' te gaan, navigeer je naar <Backoffice><Algemene acties><Artikelen: bewerk prijzen>

 

2. De knop 'Artikelen: bewerk prijzen' opent de lijst met alle artikelen in unTill. Hierin is het mogelijk om te filteren op locatie, naam en departement. 

 

3. Selecteer het artikel dat je wilt aanpassen en klik op de bestaande prijs. Er verschijnt een veldje, waar je de nieuwe prijs kunt invoeren. Als dit is gelukt, verschuift de oude prijs naar de achtergrond. Wanneer je de gewenste prijzen heb aangepast, klik je op doorgaan.

 

Wanneer je de gewenste wijzigingen hebt gedaan in Webmanagement, is het zaak om deze (nu of later) door te voeren in unTill. In het Kennisitem "Webmanagement | Doorvoeren of inplannen van wijzigingen", vind je meer informatie omtrent het inplannen van wijzigingen, naar de kassa toe. 

 

Kosteloze E-learnings
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Maak hiervoor op https://www.adnamics.nl/e-learning eenvoudig een account aan.