Weergaven:
VRAAGSTELLING: Hoe pas ik de volgorde van mijn artikelen aan, in Webmanagement?
 

1. Navigeer in de Webmanagement omgeving naar <Backoffice><Producten><Departementen>

 

2. Er verschijnt een overzicht met de beschikbare departementen in unTill. Selecteer het departement waarbinnen je de volgorde wilt aanpassen en klik op het "potloodje".

 

3. Selecteer de sectie "Normale artikelen". Hierin vind je een overzicht van de artikelen binnen het betreffende departement en de volgorde van deze artikelen in de kassa. Door deze tegels ingedrukt te houden, kun je ze in de juiste volgorde slepen.
    - Standaard weergave: Wanneer de tegels-tegels niet leesbaar zijn, kan je met dit schuifje zorgen dat alle tegels een zwarte achtergrond krijgen.
    - Verberg artikelen zonder verkoopzone: Artikelen zonder verkoopzone kun je middels dit schuifje verbergen
    - Vergroot icoon: Met deze knop worden de artikel-tegels op "volledig scherm" weergegeven. Zo zijn alle artikel-tegels zichtbaar.
    - Mobiele weergave: Hiermee kun je de volgorde van de artikelen, voor op de handhelds bepalen
    - Gebruik dezelfde volgorde voor handhelds: Met dit schuifje is de volgorde op de handheld, gelijk met de volgorde op de kassa.

 

Wanneer je de gewenste wijzigingen hebt gedaan in Webmanagement, is het zaak om deze (nu of later) door te voeren in unTill. In het Kennisitem "Webmanagement | Doorvoeren of inplannen van wijzigingen", vind je meer informatie omtrent het inplannen van wijzigingen, naar de kassa toe. 

 

Kosteloze E-learnings
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Maak hiervoor op https://www.adnamics.nl/e-learning eenvoudig een account aan.