Weergaven:
VRAAGSTELLING: Hoe plan ik wijzigingen in, in Webmanagement?
 

1. Wanneer je de gewenste wijzigingen hebt gedaan in Webmanagement, is het zaak om deze (nu of later) door te voeren in unTill. Er zijn twee manieren om naar het overzicht van wijzigingsverzoeken te gaan. 
    - Druk op het klembord-icoon rechts bovenin het scherm. Deze zal enkel worden getoond als er wijzigingsverzoeken klaarstaan. Zie hiervoor onderstaande voorbeeld.
    - Druk, wanneer je een gewenste wijziging hebt gedaan, op de knop 'Plan Task' rechts onderin het scherm van bijvoorbeeld een artikel.

 

2. Bij het plannen van de taak doet Webmanagement ook een korte controle om te voorkomen dat er ongewenste wijzigingen worden doorgevoerd. Deze geeft in de vorm van Detecteer Tips welke aandachtspunten er zijn.
Wanneer de 'Detecteer tips' zijn gecontroleerd kan je rechts onderin op 'Volgende' klikken.

 

3. Op de pagina van geplande wijzigingsverzoeken is het mogelijk om wijzigingen in te plannen, door te voeren of alsnog terug te draaien. Wanneer je vervolgens op 'Bevestig alle wijzigingen en ga terug' hebt aangeklikt zullen alle wijzigingen worden doorgevoerd of ingepland (er zal wel nog een controle worden uitgevoerd voor dubbele taken).
    - Schema geselecteerd: Plan hier een datum en tijd in voor wijzigingen van de geselecteerde artikelen.
    - Scheduled for: Plan hier een wijziging in voor één artikel.

 

Controle
Om zelf te controleren of de taak/taken uitgevoerd of gepland zijn navigeer dan naar <Backoffice><Overzicht taken>. Hierin kunnen een aantal dingen worden gecontroleerd omtrent de taken die zijn ingepland of doorgevoerd in unTill.
    - Geplande Taken: De geplande taken. Met het knop 'beheer' kunnen deze eventueel worden aangepast.
    - Taken met een Foutmelding: De geplande taken. Met het knop 'beheer' kunnen deze eventueel worden aangepast.
    - Laatst uitgevoerde taken: De taken die als laatste zijn uitgevoerd vanuit Webmanagement. Klik op 'Uitklappen' om een kort overzicht te zien.

 

Kosteloze E-learnings
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Maak hiervoor op https://www.adnamics.nl/e-learning eenvoudig een account aan.