VRAAGSTELLING: Hoe kan ik op afstand mijn kassa overnemen om aanpassingen aan de kassa te doen?

Met Chrome Remote Desktop bieden wij de mogelijkheid om je kassa op afstand over te nemen. Op deze manier kun je vanaf je eigen computer aanpassingen doen aan de kassa.

Voor het instellen hiervan hebben wij de inloggegevens nodig (Gebruikersnaam + Wachtwoord) van een leeg Google Account. Dit account blijft ingelogd op de kassa.

Om Google Chrome Remote op je computer te kunnen gebruiken, dient Google Chrome geïnstalleerd te zijn. Ga in Google Chrome naar: https://remotedesktop.google.com/access en log in met je Gmail account. Je komt terecht in het volgende scherm.

Als je op de computernaam klikt wordt er verbinding gemaakt met de kassa. Op het moment van verbinden zal er gevraagd worden naar een pincode. Deze hebben wij na het instellen gemaild.