Weergaven:
Vraagstelling: Hoe kun je de tafels op de plattegrond aan elkaar koppelen en ontkoppelen? 
 
In unTill is het mogelijk om één of meerdere tafels aan elkaar te koppelen. Zo komt dezelfde rekening op meerdere tafels te staan, maar kun je de bestelling wel op de tafel zetten waar de gast daadwerkelijk op zit. Handig wanneer je een grotere groep hebt, zodat je weet waar de bestelling uitgeserveerd mag worden. 
 
Koppelen van tafels
Om 2 tafels op de plattegrond aan elkaar te koppelen druk je op de knop "Tafels Samen" op het startscherm van de kassa.
 
 
 
De kassa gaat nu in de modus om tafels te koppelen. Je kan nu de tafels selecteren die je wilt samenvoegen, in dit geval tafel 4 en tafel 5. Wanneer je de gewenste tafels heb geselecteerd druk je nog een keer op de knop "Tafels Samen". 
 
 
 
Ontkoppelen van tafels
Om de gekoppelde tafels van elkaar te ontkoppelen druk je weer op de "Tafels Samen" Knop. Selecteer vervolgens de tafels die van elkaar wilt loskoppelen. Wanneer dit is gelukt druk je nog een keer op de "Tafels Samen" knop om uit deze modus te gaan
 
 
 
Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.
Kritieke situatie waardoor werken met de kassa niet mogelijk is? Bel support via 088 – 203 21 00. Adnamics is 24/7 bereikbaar.