Vraagstelling: Hoe reken je een tafel af met meerdere betaalwijzen op de kassa?

Het kan voorkomen dat een rekening met meerdere betaalwijzen afgerekend dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een gast die een cadeaubon wilt gebruiken die niet het volledige bedrag van de rekening dekt.

Om tafel te kunnen afrekenen ga je naar het betaalscherm, zoals in de afbeelding hieronder weergegeven.

Typ op het numerieke toetsenbord linksonder het scherm het deelbedrag. Selecteer vervolgens de eerste gewenste betaalwijze.
    - Mocht je het resterende bedrag op een later tijdstip willen afrekenen, druk je op de 'Deel Ok' knop.
Wanneer je de deelbetaling wilt afronden, selecteer je de laatste betaalwijze. Hiermee zal de tafel volledig worden afgerekend.