VRAAGSTELLING: Hoe kan ik Piggy Voucher verzilveren in de kassa?

In de koppeling tussen unTill en Piggy Vouchers is het mogelijk om een uitgegeven voucher in de kassa te verzilveren. Piggy Vouchers bieden je de mogelijkheid om klanten snel en makkelijk een cadeau te geven, buiten het sparen en inwisselen van punten om. Vouchers zijn unieke codes die ingewisseld kunnen worden voor een specifieke beloning. Vouchers kunnen maar één keer ingewisseld worden, maar je kan klanten natuurlijk meerdere vouchers geven.
Middels de volgende stappen kun je een voucher inwisselen voor een beloning in het order scherm van de kassa.

1. Om een Piggy Voucher te kunnen koppelen aan de tafel, ga je in het orderscherm naar de knop "Vouchers"

2. Er verschijnt een pop-up waarin je de code van de voucher kan intypen. Indien je in bezit bent van een barcodescanner kun je de voucher in dit scherm ook scannen.

3. Aan de rechterkant verschijnen een tweetal kolommen, "Selecteer beloning" en "Beloning omwisselen". Middels de knop "Opnieuw Invoeren" kun je een nieuwe/andere pas scannen.
Selecteer beloning: Toevoegen van een beloning aan de order
Beloning inwisselen: Inwisselen van een reeds besteld artikel voor een een beloning