Weergaven:
Vraagstelling: Welke functie hebben de aansluitingen op de kassa, hoe sluit je een kassa aan?

Op de kassa zitten verschillende aansluitingen die ieder een eigen functie hebben. Om een goed werkende kassa te hebben moet deze op de juiste manier aangesloten zijn.

Let op! Wanneer je je kassa gaat verplaatsen raden we je altijd aan om een foto te maken van de huidige aansluitingen. Indien mogelijk kun je ook de kabels nummeren. 
Eventueel kunnen wij een monteur langs sturen om de systemen op de nieuwe gewenste locatie te installeren.

In de afbeelding hieronder zie je een overzicht van alle aansluitingen van onze meest gebruikte kassa. De namen van de verschillende aansluitingen zijn altijd hetzelfde. Het kan echter wel voorkomen dat de plaats van deze aansluitingen per kassa verschillen.

 

1. 12V-in: De stroomtoevoer van de kassa.
2. LAN: Internetaansluiting van de kassa.
3. USB 2/3.0: Op de USB poorten kan eventuele randapparatuur worden aangesloten. Denk aan paslezers, toetsenborden, muizen en handscanners.
4. COM 1: Op de COM-poorten worden printers aangesloten. Op COM 1 is standaard de rekeningprinter aangesloten.
5. COM 2/3: Op de COM-poorten worden printers aangesloten.

 
Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.
Kritieke situatie waardoor werken met de kassa niet mogelijk is? Bel support via 088 – 203 21 00. Adnamics is 24/7 bereikbaar.