Vraagstelling: Hoe voer je een Contact Acquirer uit op een CCV pin terminal?

Om een Contact Acquirer uit te voeren klik je op menu. Deze vind je links-onderin (drie streepjes) in het start scherm.
    - Indien je een gekoppelde pin hebt druk je de volgende knoppen in (Rood, Groen, 3x Geel). Er wordt om een code gevraagd. Deze code kan de supportafdeling jou geven.

Klik op menu en voer de volgende stappen uit
    > Manager Menu
        - Wachtwoord: 99999
    > Functies
    > C-TAP
    > Contact Acquirer

Er verschijnt een overzicht met jouw verschillende transactieverwerkers. Selecteer de bovenste transactieverwerker om de Contact Acquirer te laten lopen.
Na de sessie kom je automatisch terug in het scherm met de transactieverwerkers. Indien je meerdere transactieverwerkers hebt selecteer je deze één voor één.

Wanneer de Contact Acquirer voor alle transactieverwerkers is gelukt, ga je doormiddel van de rode "Stop" knop terug naar het startscherm.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.