Probleemstelling: Ik ben mijn wachtwoord voor Webmanagement vergeten

Het aanpassen van je eigen wachtwoord voor Webmanagement, gaat gemakkelijk middels de "wachtwoord vergeten" functie.

1. Ga naar de inlogpagina van jouw eigen Webmanagement omgeving (www.wm.untill.com/Besdrijfsnaam). Boven het veldje "password" verschijnt de optie "Forgot password".

2. In het volgende venster wordt er gevraagd om je eigen e-mail adres in te vullen. Als dit e-mailadres hoort bij jouw account, ontvang je hierop een link om je wachtwoord te herstellen.

3. Klik op de link, in je e-mail, om je wachtwoord te herstellen.

4. Je verschijnt in een menu, om een nieuw wachtwoord aan te maken. Vul hier je gewenste wachtwoord in en druk op "Reset". Je wachtwoord is nu aangepast, je kunt hiermee gelijk inloggen.

Support
Heb je nog ergens hulp bij nodig? Via ons support formulier op www.adnamics.nl/support, kun je gemakkelijk je wijzigingsverzoek of vraag indienen.