VRAAGSTELLING: Hoe koppel ik een bandje/kelnerpas, aan een gebruiker?

1. Navigeer naar <Algemene Data><Algemeen><Gebruikers>
    - Of klik op Bladwijzers, en selecteer Gebruikers

2. Selecteer de gebruiker, waar het bandje/kelnerpas aan gekoppeld dient te worden. Druk vervolgens op het tabblad "identificatie".

3. Selecteer het veld "POS-wachtwoord" en scan het nieuwe bandje/pasje. De code van het bandje/pasje verschijnt in het "POS-wachtwoord" veld, en het venster zal uit zichzelf sluiten.

4. Het bandje/kaart is nu gekoppeld aan de gebruiker. De gebruiker kan nu inloggen met zijn bandje/kelnerkaart.

Kosteloze E-learnings
We kunnen ons voorstellen dat je een hoop nieuwe informatie hebt ontvangen.
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Klik hier om, om aan de slag te gaan. Maak eenvoudig een account aan en loop stap voor stap door de kennisitems heen.