VRAAGSTELLING: Hoe maak ik een gebruiker aan, in de Backoffice?

1. Navigeer naar <Algemene data><Algemeen><Gebruikers>
    - Of klik op Bladwijzers, en selecteer
Gebruikers

2. Selecteer een medewerker met dezelfde rechten (b.v. "Medewerker Bediening") als de gebruiker die je wilt aanmaken.
Druk vervolgens op het [kopie icoon], om een kopie van een gebruiker te maken.

3. Pas de naam van de gebruiker aan, naar de naam van de gebruiker die je wilt aanmaken.

4. Onder het tabblad identificatie, kun je een inlogcode instellen voor de gebruiker
    - BO-wachtwoord: Het wachtwoord voor het inloggen in de Backoffice
    - POS-wachtwoord: De code voor het inloggen in de Kassa
    - Wachtwoord voor RT: Code voor het inloggen op de handheld (Let op: Het vinkje "Gebruik ander POS-wachtwoord voor remote terminal" moet aan staan)

5. Druk op de "Ok" knop. De gebruiker is nu toegevoegd aan de kassa.

Kosteloze E-learnings
We kunnen ons voorstellen dat je een hoop nieuwe informatie hebt ontvangen.
Om je kennis en kunde van unTill® op peil te houden, heeft Adnamics speciaal voor jou kosteloze E-learnings ter beschikking gesteld.
Klik hier om, om aan de slag te gaan. Maak eenvoudig een account aan en loop stap voor stap door de kennisitems heen.